Manşetler

iPad Apple mağazalarından önce Migroslar’a geliyor (güncellendi)

Türkiye’ye resmen giriş yapan Apple, iPad’i bir türlü Türkiye’ye getirmiyor. Belki burada Bilkom’un da isteksizliği ya da yavaş davranmasının bir etkisi olabilir, konuyu tam olarak bilmiyoruz. iPad Türkiye’ye gelmediği için bu cihaz meraklıları yurtdışına çıkan eşe dosta ricada bulunuyordu.

Apple’ın ve Bilkom’un keyfini beklemek istemeyenler için ortaya fırsatçılar da çıkmıyor değil. Gold Bilgisayar web sitesi üzerinden 16 GB’lık iPad WiFi satışına başlamıştı. Gold’u takip eden Migros da 5M ve 3M mağazalarının bazılarında 32 GB ve 64 GB’lık 3G+WiFi iPad modelini 17 Temmuz’dan itibaren satışa sunuyor.

Ancak iPad sahibi olmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor, çünkü stoklar 1000 taneyle sınırlı durumda. Yarın Migroslar’da kuyruk olur mu merak ediyoruz.

(Ersin KOÇ’a teşekkürler!)

Güncelleme: Saatler geçtikçe olayın ayrıntıları netleşiyor. Migroslar’da satışa sunulacak 32 GB’lık 3G+WiFi iPad’in fiyatı 2 bin 290 TL olarak belirlenmiş. 64 GB’lık 3G+WiFi iPad’in fiyatı ise 2 bin 490 TL olacak. Her ikisi için de 12 aya kadar taksit imkanı bulunuyor.

Migros’a o kadar fazla talep gelmiş ki, ikinci parti için sipariş verilmiş. Üçüncü parti de haftasonu tükenmesi beklenen stokların ardından yola çıkacakmış.

İlgili – Sabah

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER