Teknoloji

iOS 12.2 dört yeni Animoji ve Apple News+ desteği getiriyor

apple news plus

Apple, “Şov zamanı” etkinliğini tamamlamasının ardından yeni servislerini yola çıkaracak ilk güncellemeyi yayınlamakta zaman kaybetmedi. iOS 12.2 etkinliğin tamamlanmasıyla birlikte iPhone ve iPad sahipleriyle buluşmaya başladı. Güncelleme özellikler bakımından çok zengin olmasa da, Apple’ın duyurduğu yeni servisler arasındaki tek hazır seçenek olan Apple News+ için gerekli ortamı sağlıyor.

ABD ve Kanada’da yaşayan iPhone ve iPad sahipleri, iOS 12.2’yle birlikte Apple News+ için ücretsiz deneme süresini başlatabiliyor. Güncelleme, mevcut ücretsiz Apple Haberler uygulamasını da Kanada’ya getiriyor. Geçtiğimiz hafta duyurulan ikinci nesil AirPods için gerekli destek de bu güncellemeyle sunuluyor.

iOS 12.2’nin getirdikleri arasında dört yeni Animoji de bulunuyor. Baykuş, köpek balığı, yaban domuzu ve zürafa Animoji’leri, güncellemeyle birlikte seçenekler arasına ekleniyor. AirPlay arayüzünün yenilenmesi ve Apple Music’in tarama ekranındaki küçük dokunuşlar da güncellemenin sunduğu yenilikler arasında bulunuyor. Apple Pay Cash kullanıcılarına Visa banka kartlarını kullanarak sanal kartlarındaki parayı banka hesaplarına aktarma imkânı sunuluyor. Apple Wallet uygulaması ise kayıtlı kartların altında son işlemleri göstermeye başlıyor.

ios 12.2iOS 12.2 güncellemesinin Türkiye’deki kullanıcılara yönelik tek belirgin yeniliğinin dört yeni Animoji olduğunu belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER