Teknoloji

Apple Beats Powerbeats Pro’nun işaretini iOS 12.2’de veriyor

beats powerbeats pro

Apple geçtiğimiz hafta yeni AirPods‘u duyurmuştu. Cupertino merkezli şirket bir yandan da Beats markasıyla ses ürünleri çıkarmaya devam ediyor. Henüz resmi olarak duyurulmayan Beats markalı yeni bir kulaklığa ait en somut işarete Apple’ın dün itibarıyla yayınladığı iOS 12.2‘de rastlanıyor. Beats Powerbeats Pro adını taşıyan kulaklığın hedef kitlesinde egzersiz sırasında müziksiz yapamayan kullanıcılar var gibi görünüyor.

Powerbeats Pro, görsel açıdan akıllara 2016’da piyasaya sürülen Powerbeats 3’ü getiriyor. Kablosuz tasarım iki kulaklık arasındaki ilk görünür fark olarak göze çarpıyor. Kulaklıkla beraber hem taşıma hem de şarj için bir kutunun sunulması da Powerbeats Pro’nun Powerbeats 3’ten ayrıldığı noktalar arasında yer alıyor.

Kulaklığın teknik özellikleri şu an için belirsizliğini koruyor. Yine de, Powerbeats Pro’nun, tıpkı yeni AirPods gibi, “Hey Siri” komutlarını algılaması muhtemel görünüyor. Daha önce çıkan haberlerde de yeni Powerbeats kulaklığın AirPods gibi H1 işlemci taşıyabileceği ve bu sayede daha uzun pil ömrü sunulabileceği belirtilmişti.

Beats Powerbeats Pro ile ilgili daha önce çıkan haberlerde kulaklığın nisan ayında resmiyet kazanabileceği iddia edilmişti. iOS 12.2’de kulaklığa ait görsellere rastlanması, bu ihtimali oldukça kuvvetlendiriyor. Powerbeats 3 yurt dışında 199 dolar karşılığında satılsa da, kablosuz tasarım ve şarj kutusu gibi değişikliklerin bu fiyatı biraz daha yukarıya çekmesi muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER