Teknoloji

Integral Memory 512 GB microSD kartını şubat ayında satışa sunacak

integral memory 512 gb microsdSanDisk geçtiğimiz yılın ağustos ayının sonunda 400 GB kapasiteli microSD kartını tanıtmıştı. 400 GB gibi büyük bir kapasitenin küçük bir microSD karta sıkıştırılması hayranlık uyandırsa da, rakip bir şirket bu seviyenin de üstüne çıkmayı başardı. İngiltere merkezli Integral Memory 512 GB microSD kartını duyurdu.

Integral Memory’nin microSD kartı, microSDXC formatını ve 512 GB kapasiteyi destekleyen cihazlarda kullanılabilecek. Piyasadaki Android telefonların ve tabletlerin büyük kısmı ve Surface Prı gibi cihazlar söz konusu formatı destekliyor. 80 MB/sn. transfer hızı en yüksek seviyede olmasa da, uygulamalar ve 4K video kaydı için yeterli olacak gibi görünüyor.

Integral Memory’nin yeni microSD kartı, şubat ayında satışa sunulacak. Ancak kartın İngiltere dışında ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyat etiketinde yazacak rakam hâlâ belirsizliğini koruyor.

Integral Memory 512 GB microSD kartı için yüksek bir meblağ ödemek gerekebilir

Resmi bir açıklama gelmese de, Integral Memory 512 GB microSD kartı için yüksek bir rakam ödemenin gerekeceğini söylemek yanlış olmayacaktır. SanDisk’in 400 GB microSD kartı hâli hazırda yurt dışında 250 dolar civarında fiyatlarla satılıyor. Integral Memory’nin kartı için de 300 doların üzerinde bir fiyatın belirlenmesi muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER