Teknoloji

Yakında Instagram Hikayeleri içinde soru sormak mümkün olacak

instagram hikayeleriInstagram Hikayeleri içinde hâli hazırda anket formunda sorular sorulabiliyor. Ancak bu sorulara verilen yanıtlar, daha fazla açıklama içeren cevaplar isteyenler için pek fazla tatmin edici olmuyor. Android Police sitesinde yer alan habere göre, Instagram hikaye özelliği içinde yeni bir soru formatını test ediyor.

Paylaşılan ekran görüntüsüne göre, hikaye sahibi tarafından paylaşıma eklenen sorunun altında cevabın yazılması için ayrı bir alan bulunuyor. Instagram’dan henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmezken, özellik birbirinden farklı noktalarda test ediliyor gibi görünüyor. Yukarıda yer alan ekran görüntüsü Endonezya’dan gelirken, İtalya’daki bazı Instagram kullanıcıları da yeni soru sorma özelliğiyle karşılaştıklarını belirtiyor.

Instagram için son zamanlar oldukça hareketli geçiyor. Uzunluğu 60 dakikaya varan dikey formattaki videoların gösterimi için IGTV isimli yeni bir platform oluşturan şirket, YouTube ile daha açıktan rekabet etmeye başlamıştı.

Instagram Hikayeleri de düzenli olarak yenileniyor. Günlük kullanıcı sayısı 400 milyonu bulan özellikte son olarak kullanıcılara paylaşımların arka planına müzik yerleştirme imkanı sunulmuştu. Instagram’ı sürekli olarak yaşayan bir organizmaya dönüştüren hikaye özelliğinin yeni soru formatı dışında başka yenilikler kazanması da şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER