Teknoloji

Instagram anketleri direkt mesaj hikâyeleri içinde kullanılabiliyor

instagram direkt anket

instagram direkt anket

Instagram, artık anketleri direkt mesajların içinden de göndermeye imkan sağlıyor. Burada da hikâyelerdekine benzer şekilde çalışıyor, ancak şimdi, hikâyeyi sadece seçtiğiniz kişilere gönderme imkanına sahip oluyorsunuz.

Grup sohbeti içindeki herkes, oy verdikleri zaman anket sonuçlarını anında görme şansı elde edecekler. Bu, arkadaşların paylaşımlarının sesini kısmak gibi, çok da fark yaratacak bir güncelleme sayılmaz. Yine de, sadece küçük bir insan grubunu ilgilendirecek bir anket yapmak istediğinizde, örneğin akşam ailecek veya arkadaşlarla gidilecek bir yemeğin nerede yenileceğine karar vermek için kullanışlı olacaktır.

Anket çıkartması geçtiğimiz ekim ayından beri Hikâyeler için kullanılabiliyor. O zamandan beri Emoji kaydırgacı ve Sorular gibi görüş almaya yarayan iki farklı çıkartma daha geldi. Instagram, kullanıcılar arasındaki katılımı artırmak için tam gaz çalışmaya devam ediyor.

Instagram’ın birçok yeni özelliği gibi, bu güncelleme de Android ve iOS’te belirli bir grup kullanıcıdan başlanılarak sunuluyor. Kısa sürede tüm kullanıcılar kullanım imkanı yakalayacaktır.

İLGİLİ HABERLER