Teknoloji

Instagram emoji kaydırgacı ile arkadaşlarınızın fikirlerini alın

instagram emoji kaydırgacı

instagram emoji kaydırgacıInstagram Hikayeler için yeni bir anket çıkartması türünü tanıttı. Emojili kaydırgaç sayesinde sorduğunuz sorulara cevapları, animasyonlu kaydırgacın ölçüsüne göre alabilirsiniz.

Kaydırgaç ölçüsü sayesinde kullanıcılara iki seçenek arasında seçim yapmak yerine, daha fazla cevap esnekliği sunabileceksiniz. Üstelik farklı emoji simgelerinden bir tanesini tercih edebilirsiniz. Örneğin, kaydırgacı kullanarak bir şarkıcının yeni şarkısının nasıl olduğunu, ya da arkadaşlarınızın yemeklerini ne kadar sevdiğini sorabilirsiniz. Siz emoji simgesini sağa ya da sola sürükleyip puanlamayı değiştirdikçe, simgenin boyutu da küçülecek ya da büyüyecektir. Üstelik genel sonucu görmenin yanı sıra arkadaşlarınızın ya da takipçilerinizin verdiği cevapları da görebilirsiniz.

Kaydırgaçlı emoji çıkartmasını Instagram hikayenize eklemek için, fotoğraf ya da videonuzu çektikten ya da seçtikten sonra; içinde konum, konu etiketi ve anket gibi diğer çıkartmaların da bulunduğu çıkartma tepsisinden bu yeni çıkartmayı seçin. Daha sonra bunu istediğiniz yere konumlandırın, sorunuzu yazın, kullanmak istediğiniz emoji şeklini seçin. Instagram istediğiniz emojiyi kullanabileceğinizi söylüyor.

Instagram’ın emoji kaydırgacı iOS ve Android uygulamalarında, en son sürümü indirmiş kullanıcılar için sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER