Infinix Zero 30 4G, geçtiğimiz ay tanıtılan 5G versiyonunun yanındaki yerini aldı. Akıllı telefon, 5G destekli modelden pek çok yerde ayrılıyor. Zero 30 4G’nin kalbinde MediaTek’in Helio G99 işlemcisi bulunuyor. Buna ek olarak, Zero 30 5G‘de 68W olan şarj hızı da 4G versiyonda 40W’a iniyor. 5G versiyondaki IP53 toza ve sıçramaya karşı dayanıklılık sertifikası, 4G modelde IP54 olarak güncelleniyor.
Zero 30 4G’de de 6.78 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekran bulunuyor. Ancak yenileme hızı 120 Hz’e çekilmiş. Ekranın üstündeki deliğe yerleştirilen 50 megapiksel çözünürlüklü ön kamerayla da 4K video kaydı yapmak mümkün oluyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Godox C100, ekran yerine şeffaf vizörle fotoğraf çektiriyor

Redmi K90 Ultra dev pili ve dahili fanıyla resmen tanıtıldı

OnePlus N6 8000 mAh pil ve 120 Hz ekranla tanıtıldı

Galaxy Z Fold 8 Ultra ve Z Flip 8’in Güney Kore fiyatları ortaya çıktı

Amazon’un kullandığı insansı robotun geliştiricisi borsaya açılıyor
Zero 30 4G’de ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu kamera optik görüntü sabitleme desteğine sahip. 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensör ana kamerayı tamamlıyor. Akıllı telefonda Helio G99 işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 256 GB. Zero 30 4G kutusundan Android 13 ve XOS 13 yüklü olarak çıkıyor.

Infinix Zero 30 4G için ne kadar ödemek gerekiyor?
Infinix Zero 30 4G için altın, yeşil ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefon Endonezya’da 2 milyon 899 bin Endonezya rupisi (5133 TL) karşılığında 27 Ekim’de piyasaya çıkacak.
Günün Öne Çıkan Fırsatları








Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


