Teknoloji

Infinix GT 10 Pro Türkiye’de satışa sunuldu

infinix gt 10 pro

Oyun dünyası, mobil platformlar için hazırlanmış yüksek performanslı telefonları görmeye alışık. Ancak Infinix GT 10 Pro, bu alandaki boşluğu doldurarak, uygun fiyatlı olmasına rağmen üst düzey bir oyun deneyimi sunuyor. Mobil oyunların popülaritesinin yükselmesi, bu tür ürünlere olan talebi artırıyor. Fakat uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir ürün bulmak her zaman kolay değil. İşte tam da bu noktada Infinix GT 10 Pro devreye giriyor.

Telefon, Dimensity 8050 işlemciyle çalışıyor, bu işlemci 6nm üretim mimarisine sahip ve 3 GHz hızında çalışan süper bir çekirdeğe sahip. Ek olarak, Mali-G77 grafik işlemcisi, en yeni mobil oyunlarda yüksek kare hızları ve gecikmesiz oyun deneyimi sunuyor. 16GB’a kadar genişletilebilir sistem belleği ve 256GB yerleşik depolama alanı, kullanıcıların büyük oyunları ve diğer dosyaları telefonlarına indirebilmelerine olanak tanıyor.

Infinix GT 10 Pro’nun yazılımı da oldukça dikkat çekici. Android 13 tabanlı Pure XOS işletim sistemi, kullanıcılara temiz ve modern bir yazılım deneyimi sunuyor. Önceden yüklenmiş uygulamaları azaltan ve bildirim kontrollerini sıkılaştıran bu işletim sistemi, zaman içinde güvenli ve optimum bir oyun deneyimi için düzenli güvenlik güncellemeleri de sağlıyor.

Cihaz, 10-bit FHD+AMOLED ekranı ile canlı renkler, yüksek parlaklık ve kontrast oranı sunuyor. 120Hz yenileme hızı ve 360Hz dokunmatik örnekleme hızı, oyunculara hızlı ve tempolu oyunlarda avantaj sağlıyor. Ayrıca, çift stereo hoparlörler, kullanıcıların oyun içinde daha fazla keyif almasına yardımcı oluyor.

19.999 TL fiyat etiketi ile zincir marketlerde satışa sunulan Infinix GT 10 Pro, lansmana özel olarak Infinix Bluetooth kulaklık, akıllı saat ve parmak tetiği hediyeleriyle birlikte geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER