Teknoloji

Incipio’nun şarjlı kılıfı Galaxy S6’yı mükemmelliğe yaklaştırıyor

incipio-offgrid-210715-1

Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge, 2015’in şu ana kadar piyasaya sürülen Android telefonları arasında başı çekiyor. Apple’ın tasarım dilinin etkilerini açıkça taşıyan telefonlar, muhteşem kameraları ve ekranlarıyla Samsung’un geçmiş cihazlarıyla aralarına bir mesafe koymayı başarıyor.

Ancak ortalama pil ömrünün kısalığı ve depolama alanının genişletilememesi Samsung’un yeni amiral gemilerinin en önemli sorunları olarak niteleniyor. Kılıf üreticisi Incipio, offGrid adını verdiği şarjlı kılıfıyla en azından şarj problemine bir çözüm getirmeyi amaçlıyor.

incipio-offgrid-210715-2

Incipio offGrid, Samsung telefonlar için hazırlanan diğer şarjlı kılıflara ziyade “daha az estetik düşmanı” bir izlenim veriyor. Telefonu biraz daha hantal bir görünüme soksa da, Incipio offGrid karşılık olarak yüzde 100 oranında ekstra pil sağlıyor. Böylelikle telefonun tüm günü döndürebilmesi daha kolay hâle geliyor. Matla kaplı dış yüzeye sahip offGrid, Incipio tarafından “türünün en ince örneği” şeklinde tanımlanıyor.

Depolama seçeneğiyse Incipio offGrid’i iPhone için hazırlanan Mophie Space Pack ile aynı çizgiye yerleştiriyor. Kılıfta bulunan microSD kart yuvası, depolama alanının üstüne maksimum 128 GB daha koyulmasını sağlıyor. Kullanıcılar gerek duydukları takdirde Incipio’nun File Browser uygulaması aracılığıyla Incipio offGrid’den akıllı telefonlarına dosya aktarabiliyor. Incipio offGrid’in yurt dışı satış fiyatı 89.99 dolar olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER