Teknoloji

IKEA şimdi de taşınabilir kablosuz şarj cihazı satıyor

ikea kablosuz şarj cihazı

IKEA 2015’ten bu yana farklı kablosuz şarj cihazları sattı, ancak hiçbir zaman prize takmadan kullanabileceğiniz bir kablosuz şarj cihazını müşterilerine sunmamıştı. Görünüşe göre bu durum, yakında çıkacak Nordmärke Qi şarj cihazıyla birlikte değişiyor.

Yeni bir taşınabilir Nordmärke Qi şarj cihazının resimleri, birkaç şahin gözlü Reddit kullanıcısı sayesinde ortaya çıktı. Ayrıca bilgileri, bu cihazı Almanya’nın Köln şehrindeki bir mağazadan satın alan okuyucudan edinen Alman haber organı mobiFlip sayesinde cihazla ilgili bazı ayrıntılara da sahibiz.

Müşteri, taşınabilir şarj cihazını satın almak için 20 avro, yani 310 TL ödemiş. Cihaz henüz IKEA’nın online mağazalarında listelenmese de, 6500 mAh pile sahip olduğunu fotoğraflardan görebilirsiniz. Qi uyumlu cihazlarınızı 5W güç çıkışıyla şarj edebilir. Kutunun içinde ise bir güç adaptörü veya USB kablosu bulunmuyor. Bunları tedarik etmek müşterinin kendisine kalmış, bu yüzden fiyatının o kadar ucuz olduğunu söylemek yanlış olur. Bununla birlikte, dahili pillerin kullanıcı tarafından değiştirilebilir olmasının şık bir özellik olduğunu söyleyebiliriz.

ikea kablosuz şarj cihazı

IKEA’nın Nordmärke taşınabilir kablosuz şarj cihazını Türkiye’ye getirip getirmeyeceğini yakında göreceğiz. Tabii ki, buradaki fiyatını Almanya’daki fiyatına göre biraz daha yüksek seviyede beklemek yanlış olmaz diye düşünüyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER