Teknoloji

HyperX Cloud Orbit serisiyle oyunlarda daha iyi ses deneyimi vadediyor

hyperx cloud orbit
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HyperX Cloud Orbit ve Cloud Orbit S adını taşıyan yeni kulaklıklarını CES 2019’da sergiliyor. Audeze’in Mobius modelinin üstüne inşa edilen oyun kulaklıklarında dikkate değer bazı küçük iyileştirmelerin varlığı göze çarpıyor. Daha uygun fiyat, daha hafif tasarım, daha sıcak ses profili ve gelişmiş mikrofon, Cloud Orbit serisini son derece uygun seçeneklere dönüştürüyor.

Cloud Orbit’lerin tasarımı ve üretiminde Audeze ile birlikte çalışan HyperX, Mobius’ta bulunan 100 mm. düzlemsel manyetik sürücüleri kendi kulaklıklarında da kullanmış. Ancak oyun şirketi Bluetooth yerine kablolu bağlantıyı tercih ettiği için daha gelişmiş özelliklerin varlığına rağmen, Mobius’a kıyasla daha ucuz fiyatlarla kulaklıklarını satabiliyor. Cloud Orbit’in fiyat etiketinde 299.99 dolar yazarken, Waves NX baş takibi özelliği taşıyan Cloud Orbit S için 329.99 dolar ödemek gerekecek. Audeze Mobius ise 399.99 dolar karşılığında satılıyor.

HyperX Cloud Orbit modellerinde kullanıcılara ön yüklü olarak beş farklı ses profili sunacak. Audeze’den daha farklı olarak bas bakımından daha zengin bir deneyime yönelen HyperX, yeni kulaklıklarında gürültü önleme özelliğine de yer veriyor. Kulaklığın mikrofonu, arzu edildiği takdirde çıkarılabiliyor. Kulaklıklarla birlikte kullanıcılara USB-C, USB-A ve 3.5 mm. analog kablolar sunuluyor. Böylelikle kulaklıkların farklı cihazlarda ve farklı amaçlarda kullanımı da kolaylaştırılmış oluyor. 10 saat pil ömrüne sahip Cloud Orbit ve Cloud Orbit S, analog bağlantıdayken dijital sinyal işlemesinden yararlanıyor.

HyperX Cloud Orbit ve Cloud Orbit S, önümüzdeki iki ay içinde satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER