Teknoloji

Huawei yeni küresel tanıtım etkinliğinin tarihini açıkladı

huawei

Huawei 7 Mayıs’ta Dubai’de yeni bir “küresel inovatif ürün” lansmanı düzenleyeceğini açıkladı. Şirket önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek bu etkinlikte giyilebilir ürünleri, MateBook serisi dizüstü bilgisayarları, Matepad tabletleri sergileyecek. Ancak tanıtım afişinde akıllı telefonlara dair bir ipucu bulunmuyor.

Giyilebilir ürün tarafında yıldızın Watch Fit 3 olması bekleniyor. Akıllı saat ve bileklik melezi gibi görünen cihaz, kırmızı renkli dönen düğmesiyle de akıllara Apple Watch’u getiriyor.

MateBook X Pro 2024 ise bu etkinlikte küresel sahneye çıkacak. Çin’de satışa sunulan dizüstü bilgisayar, tartıda 980 gram çekiyor. 13. nesil Core i7’ye kıyasla yüzde 60 daha hızlı olan yeni Intel 9 Ultra işlemci de MateBook X Pro 2024’ün dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor.

Huawei Pura 70 serisi Çin dışında satışa sunulacak mı?

Huawei’nin kısa süre önce duyurusunu yaptığı Pura 70 serisi telefonların dünya sahnesine çıkıp çıkmayacağı ise belirsizliğini koruyor. Bu serinin selefi Mate 60 serisi cihazlar sadece Çin’de satışa sunulmuştu. Şirketin gelecek haftaki etkinlikte bu konuda sürpriz bir duyuru yapıp yapmayacağını görmek için beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER