Teknoloji

Huawei Watch GT 2’nin tanıtım tarihi belli oldu

huawei watch gt 2

Huawei, Kirin 990 işlemci taşıyan Mate 30 serisi telefonlarını 19 Eylül’de gözler önüne çıkaracak. Şirket aynı etkinlikte başka bir ürünün duyurusunu daha yapacak. Çinli üreticinin yeni akıllı saati Huawei Watch GT 2 de aynı tarihte resmiyet kazanacak.

Huawei, yeni akıllı saatinin tanıtılacağı tarihi Weibo’da paylaştığı bir videoyla duyurdu. Söz konusu video, akıllı saatle ilgili pek fazla bilgi vermiyor. Videoda sadece GT 2’nin Kirin A1 işlemci taşıyacağı belirtiliyor. Huawei’nin giyilebilir ürünler için geliştirdiği yeni işlemcisi, şirketin kısa süre önce tanıttığı FreeBuds 3 isimli kulaklığında da mevcut.

Daha önce ortaya çıkan sızıntılar sayesinde Huawei’nin yeni akıllı saatine dair bazı detaylar şimdiden biliniyor. Yerleşik GPS ve optik kalp atış hızı monitörü taşıyacağı belirtilen saatte bir mikrofon ve hoparlör de bulunacak. Saate enerjisini 445 mAh kapasiteli pili verecek.

Huawei Watch GT 2 için iki farklı versiyon sunulacak

Huawei Watch GT 2’nin iki farklı versiyonla kullanıcıların karşısına çıkacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Akıllı saat, Classic ve Sport versiyonlarıyla raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER