Teknoloji

Huawei Watch GT 2 sızıntısı tasarımın detaylarını gösteriyor

huawei watch gt 2

Huawei, şık ve uzun ömürlü akıllı saati Watch GT’nin yeni versiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Tanıtım etkinliğine saatler kalmışken Huawei Watch GT 2 hakkındaki sızıntılara da yenileri ekleniyor. Bu sızıntıların en yenisi, saatin ön yüzünü detaylı biçimde görmeyi sağlıyor.

Huawei Watch GT 2’yi oldukça net gösteren ve resmi gibi görünen üç boyutlu taslaklar daha önce ortaya çıkmıştı. Bu taslakların görülmesinin ardından Huawei de yeni saatinin gelişini Twitter üzerinden doğrulamıştı.

İnternete sızan yeni fotoğraflar, Watch GT 2’nin ön panelinin mevcut Watch GT ile hemen hemen aynı olduğunu gösteriyor. Ancak ekranın eskiye kıyasla incelmiş olması dikkat çekiyor. Birinci nesil ve ikinci nesil arasındaki farklar ise kayış çıkarıldığında daha iyi anlaşılıyor.

SlashLeaks‘te paylaşılan fotoğraflar, GT 2’nin selefine kıyasla daha yuvarlak göründüğünü açık biçimde gösteriyor. Alt taraftan bakıldığında Huawei Watch GT, yuvarlatılmış bir dikdörtgeni hatırlatıyor. GT 2’de ise yuvarlaklık çok daha belirgin biçimde fark ediliyor. Önden bakıldığında bu farkı anlamak çok kolay olmuyor.

huawei watch gt 2Ekranların altına bakıldığında her iki saatte de aynı kalp atış hızı sensörünün bulunduğu görülüyor.

Huawei Watch GT 2 ne zaman tanıtılacak?

Huawei Watch GT, özellikle uzun pil ömrüyle dikkat çekmişti. Watch GT 2’nin de tıpkı selefi gibi 30 güne varan bir pil ömrü sunması bekleniyor.

Huawei Watch GT 2 için bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak akıllı saatin Mate 30 serisiyle birlikte yarın Münih’te düzenlenecek etkinlikte tanıtılması muhtemel görünüyor. Huawei, geçtiğimiz yıl da Watch GT’yi Mate 20 serisiyle birlikte gözler önüne çıkarmıştı.

İLGİLİ HABERLER