Teknoloji

Huawei Pocket S katlanabilir telefonun tanıtım tarihi belli oldu

huawei pocket s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei istiridye kabuğu tasarımına sahip ikinci katlanabilir telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. Huawei Pocket S, 2 Kasım’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 14.00’da başlayacak. Huawei tanıtım tarihinin duyurusu için bir video paylaşsa da, bu video telefon hakkında pek detay vermiyor.

Huawei P50 Pocket’ın takipçisi olacak olan Pocket S, geçtiğimiz ağustos ayında Çin’de TENAA tarafından onaylanmıştı. TENAA’ya sunulan belgeler, telefonun tasarımı hakkında da fikir edinmeyi sağlamıştı.

Paylaşılan yeni video ve Huawei CEO’su Richard Yu’nun paylaşımı telefonun canlı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağını gösteriyor. Bu renk seçenekleri arasında mavi, pembe, sarı ve yeşil yer alıyor.

Huawei’nin yeni katlanabilir telefonunun kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 4G işlemcinin bulunması bekleniyor. Ancak Çinli üreticinin daha uygun bir fiyat sunmak için Snapdragon 778G işlemcili bir modeli de duyurabileceği belirtiliyor.

Huawei Pocket S ile aynı günde Nova Y61 isimli bir modeli de Myanmar’da piyasaya sürecek. Orta segmentte konumlanacak telefonda 50 megapiksel ana kameranın bulunacağı söyleniyor. 22.5W kablolu şarj desteğine sahip telefonun 5000 mAh pille geleceği belirtiliyor. Bu telefon için şimdiden sipariş verilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER