Teknoloji

Huawei P40 prototipi kamera sisteminin detaylarını gösteriyor

huawei p40
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei P40, 26 Mart’ta Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. P40’a ve birlikte tanıtılacağı P40 Pro’ya dair dedikodu ve sızıntılar uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu sızıntılara son olarak P40’a ait olduğu belirtilen bir prototip eklendi.

Arka panelde Huawei ve Leica markalarının olması gereken yerlerde “Polarie” ve “Blink” ibarelerinin görünmesi kafa karıştırabilir. Ancak pek çok şirket, prototip cihazlarında gerçek markaları gizlemeyi tercih ediyor.

Prototipin fotoğraflarını paylaşan Digital Trends sitesinin haberine göre; P40, boyutları itibarıyla P30 Pro’ya yakın duracak. Yuvarlatılmış kenarları ve köşeleri bulunan telefonda ekranın da kenarlara doğru kavis yaptığı görülüyor.

Arka panelde ise kullanıcıları “3+1” olarak tanımlanan bir kamera sistemi karşılıyor. Burada üç arka kamera sistemini fotoğraflara derinlik kazandıran Uçuş Süresi (ToF) sensörü tamamlıyor.

Huawei P40 ve P40 Pro ile birlikte bir model daha gelebilir

Prototipin fotoğraflarında USB-C girişini hemen görmek mümkün oluyor. 3.5 mm. kulaklık jakına ise paylaşılan fotoğraflarda rastlanmıyor.

huawei p40P40 ve P40 Pro’nun yanında P40 Pro Premium olarak adlandırılan üçüncü bir modelin de tanıtılabileceğine dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Bu iddianın doğru olup olmadığını görmek için 26 Mart’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER