Manşetler

Huawei P20 serisinin tüm üyelerini gösteren yeni bir fotoğraf ortaya çıktı

huawei p20 pro
Huawei P20 Pro

Huawei P20 serisi telefonlar henüz resmi olarak gözler önüne çıkmış değil. Ancak cihazlara dair pek çok detay şimdiden biliniyor. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan yeni bir görsel de, bilinenlerin adeta sağlamasını yapıyor.

Huawei’nin yeni akıllı telefonlarında da iPhone X’unkine benzer bir çentik bulunacağına dair sızıntı ve bilgiler daha önce gündeme gelmişti. Blass tarafından paylaşılan ve P20, P20 Lite ve P20 Pro’yu bir arda gösteren fotoğrafta, her üç telefonda da bu çentiğin bulunduğu görülüyor. Görsel P20 serisinin üyeleri arasındaki bazı farkların da daha net biçimde fark edilmesini sağlıyor.

Paylaşılan görsel P20 Pro’nun arkasında üç adet kameranın bulunacağını, diğer modellerde ise iki arka kameranın bulunacağını gösteriyor. P20 Pro’nun üçüncü kamerasının temel fonksiyonunun nesne tanıma özelliği olabileceği belirtiliyor.

P20 Lite’ın arka panelindeki parmak izi tarayıcısının varlığı da, fotoğraflarda dikkat çeken bir diğer unsur oluyor. Diğer modellerde parmak izi tarayıcısının varlığına dair bir işaret görülmüyor. P20 Lite’ın 5.8 inç ekran, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacağı söyleniyor.

Huawei P20 serisine dair pek çok detay şimdiden ortaya çıksa da, bazı detayları duymak için hâlâ resmi tanıtım etkinliğini beklemek gerekiyor. Söz konusu etkinlik, 27 Mart tarihinde Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilecek.

İLGİLİ HABERLER