Teknoloji

Huawei P20 Pro için IFA 2018’de iki yeni renk seçeneği duyurulabilir

huawei p20 pro

huawei p20 proHuawei P20 Pro, 2018’in şimdiye kadarki en beğenilen telefonları arasında yer alıyor. Üç lensli arka kamera modülüyle akıllı telefon pazarında yeni bir dönemin kapılarını açan cihaz, alacakaranlık ve pembe altın seçeneklerindeki degrade renk kaplamasıyla da bakışları üzerinde toplamayı başarıyor.

Özellikle alacakaranlık modelin arka panelinde mavi ve mor tonları etkileyici bir biçimde buluşuyor ve telefonun rengi farklı ışık açılarında farklı görünüyor.

Çinli üretici, P20 Pro için yeni renk seçenekleri sunarak bu etkiyi biraz daha artıracak gibi görünüyor. Şirketin ay sonunda Berlin’de gerçekleştirilecek IFA 2018’de görücüye çıkaracağı yeni renk seçeneklerinden birinde siyah, turkuaz, mor ve maviyi birleştireceği söyleniyor. Diğer renk seçeneğinde ise deniz temasından ilham alındığı ve sarı ile pembe tonlarının ağırlıkta olacağı belirtiliyor.

Huawei P20 Pro için hazırlanan yeni renk seçenekleriyle tanışmak için şirketin IFA 2018 kapsamında 31 Ağustos’ta gerçekleştireceği etkinliği beklemek gerekiyor. Etkinliğin asıl yıldızının ise 7 nm mimarisiyle üretilen Kirin 980 yongası olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ekim ayında tanıtılması beklenen Huawei Mate 20 serisinde P20 Pro’nun etkileyici renk skalasından ilham alınıp alınmayacağı da şimdiden merak ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER