Teknoloji

Huawei Nova 8 serisinin izleri ortaya çıkmaya başladı

Huawei Nova ailesini Nova 8 serisiyle genişletmeye hazırlanıyor. Yeni seri hakkında şimdiye kadar çok somut bir detay ortaya çıkmasa da, ilk sızıntılar seride dört farklı seçeneğin bulunacağını gösteriyor. Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’nın kayıtlarına göre; HJC-AN00, HJC-TN00, JSC-AN00 ve JSC-TN00 model numaralı telefonların tamamı 5G desteğiyle gelecek.

Model numaralarına bakıldığında Huawei’nin ilk etapta sadece Nova 8 ve Nova 8 Pro modellerini sunması muhtemel görünüyor. Yine de, Çinli üreticinin Nova ailesinde sürekli olarak yeni seçenek sunmak gibi bir yaklaşımının olduğu görülüyor.

Ancak Nova 8 serisiyle ilgili haberler bununla sınırlı değil. Başka bir dedikoduya göre, Nova 8 serisinin tüm üyelerinde MediaTek’in Dimensity işlemcileri kullanılacak. Standart versiyonda Dimensity 820’nin bulunacağı, Pro versiyonun ise Dimensity 1000+ ile gelebileceği belirtiliyor.

huawei nova 8 pro

Huawei Nova 8’de 90Hz, Nova 8 Pro’da ise 120Hz yenileme hızına sahip ekranların olması bekleniyor. Bu ekranların Visionox veya Tianma Microelectronics tarafından tedarik edileceği söyleniyor. Nova 8’in 3299 yuan (3676 TL), Nova 8 Pro’nun ise 3999 yuandan (4455 TL) başlayan fiyatlarla satılması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER