Teknoloji

Huawei Nova 5T için EMUI 11 güncellemesi dağıtıma çıktı

huawei nova 5t indirim

Huawei küresel pazarda Huawei P30 ve Mate 20 serisi cihazları için EMUI 11 dağıtımına sonunda başladı. Her ne kadar güncellemenin tüm kullanıcılara ulaştırılması biraz zaman alacak olsa da, EMUI 11 çok yakında cihazlarına gelmiş olacak. Bu iki serinin dışında bir başka cihaz da en son güncellemeyi almaya başladı. Kirin 980 işlemci, 6.25 inç Full HD+ ekran, 48 megapiksel arka kamera, 22.5W hızlı şarj destekli 3750 mAh kapasiteli pil gibi özellikleri bulunan Huawei Nove 5T de EMUI 11 güncellemesini almaya başlıyor.

Nova 5T, EMUI 9.1 sürümüyle duyurulmuş, daha sonra EMUI 10.0 ve EMUI 10.1 güncellemelerini de almıştı. Donanım yetenekleriyle birlikte bu cihaz, 2021’in birinci çeyreği içinde EMUI 11.0 güncellemesini de alıyor. Şirket bu büyük güncellemeyi kullanıcılara sunmaya başladı.

Huawei P30 ve Mate 20 modellerine benzer şekilde, şirket bu güncellemeyi Nova 5T’lere yeni göndermeye başladı. Dünya çapındaki tüm kullanıcılara açması da kademeli bir şekilde gerçekleştirilecek.

EMUI 11 kullanıcılar için yeni özellikler, iyileştirmeler ve optimizasyonlar getiriyor. Akıllı Always on Display özelliği, yenilenmiş animasyonlar, iyileştirilmiş çoklu ekran iş birliği, daha iyi çoklu pencere modu ve bu gibi yenilikleri görüyoruz.

EMUI 11 güncellemesi nasıl kontrol edilir?

Bu güncellemeyi elle indirmek için Ayarlar‘a, ardından Sistem ve Güncellemeler‘e gidin, ardından Yazılım güncellemesini açın, buradan Güncellemeleri kontrol et‘i seçin. Bir güncelleme varsa, telefonunuzda açılır ve bir İndir ve yükle seçeneği görünür. Seçeneğe basın ve indirmeye başlayın.

Yazılım güncellemelerini Destek uygulaması aracılığıyla da talep edebilirsiniz. Bunu yapmak için, Destek uygulamasını açın, alt çubuktaki Servis sekmesine gidin, Güncelle seçeneğine dokunun, ardından Güncellemeleri kontrol et öğesini seçin ve ardından İndir ve yükle seçeneğini tercih edin.

İLGİLİ HABERLER