ManşetlerTeknoloji

Modern yaşam tarzına uygun tasarım ve performans sunan Huawei nova 12s satışta

huawei nova 12s

Huawei, yeni orta segment akıllı telefonlarından nova 12s’yi Türkiye pazarına sunarak mobil teknolojideki son atılımını gerçekleştirdi. Yeni bir bağlantı ve performans çağına öncülük ettiği belirtilen Huawei nova 12s, kullanıcıların daha önce hiç olmadığı gibi keşfetmelerini, yaratmalarını ve bağlantı kurmalarını sağlıyor.

Huawei nova 12s, şirketin belirttiğine göre, modern yaşam tarzına sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanmış şık ve ergonomik bir tasarıma sahip. İnce profili ve çarpıcı yüzeyi, onu kalabalık akıllı telefon pazarında gerçek bir öne çıkan model haline getiriyor. Hafif ve jilet inceliğindeki tasarımıyla öncülük eden nova 12s, Extreme R Angle tasarımıyla yapısını optimize ediyor.

Huawei nova 12s’de sürükleyici ekran deneyimi

Huawei nova 12s, önceki nova serisi akıllı telefonlarda gördüğümüz simgesel Star Orbit Ring tasarımını miras alıyor. Taç yaprağı desenli mavisi gibi dizi göz alıcı renk seçeneğiyle, yeni neslin tutkulu kişiliklerini ve kendine güvenen stillerini yansıtıyor. Tüm bu stili yalnızca 168 gram ağırlıkta ve 6,8 mm kalınlıktaki bir gövdede birleştiren nova 12s, 6,7 inç 120 Hz tazeleme hızındaki OLED ekranıyla canlı renkler ve net ayrıntılar sunuyor.

Fotoğraf meraklıları, her anı çarpıcı netlik ve ayrıntılarla yakalamak için tasarlanmış çift lens kurulumuna sahip nova 12s’in devrim niteliğindeki kamera sisteminden memnun kalacaklar. 60MP Ultra Geniş Selfie Kamerası, 50MP Ultra Vision ana Kamera ve 8MP Geniş Açılı Makro Kamera ile kullanıcılar benzersiz anlarını en özgün şekilde yakalayabilecekler.

Qualcomm Snapdragon 778G 4G işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla güçlendirilen Huawei nova 12s, 4500 mAh pil ve 66W Huawei SuperCharge Turbo 2.0 desteğiyle gün boyu kesintisiz kullanım sunuyor. 22.999 TL fiyatla satışa sunulan nova 12s, 4.999 TL değerinde FreeBuds 5 ve 2.599 TL değerinde 12 Ay Ekran Hasarı Garantisi hediyesiyle birlikte geliyor. Ayrıca ANOVA12PR1000 kupon koduyla 1.000 TL’lik ek indirim fırsatı da sunuluyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER