Fırsatlar

Huawei MatePad Air’da online mağazaya özel hediyeler var

huawei matepad air inceleme

Huawei’nin tablet ve dizüstü bilgisayar deneyimini bir arada başarılı biçimde sunan ürünlerinden olan MatePad Air’ı geçtiğimiz aylarda detaylı biçimde incelemiştik. Yüksek fiyat-performans oranına sahip bir ürün olmasıyla dikkat çeken bu tablet, Huawei Online Mağaza’ya özel çeşitli hediyeleriyle daha cazip hâle geliyor.

8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı Huawei MatePad Air’ı Huawei Online Mağaza’dan, 1.000 TL’lik indirimle, 13.999 TL’ye satın alabilirsiniz. Üstelik 450 TL’lik kupon indirimi fırsatından da yararlanmanız mümkün. Bununla da bitmiyor. 4.598 TL değerindeki Huawei M-Pencil kalem ve MatePad Klavye de hediye ediliyor. 1.499 TL’lik 6 Ay Ekran Hasarı Garantisi, 1.699 TL değerinde 1 yıl Uzatılmış Garanti gibi ek hediyeler de mevcut. Üstelik, Huawei FreeClip satın almak isterseniz, burada da 1.500 TL’lik indirimden yararlanma imkanınız bulunuyor.

Huawei MatePad Air özellikleri

Huawei MatePad Air, ultra-ince ve hafif tasarımı, yüksek performansı ve göz alıcı ekranı ile öne çıkıyor. Grafit Siyahı ve Beyaz renk seçenekleriyle piyasaya sürülen MatePad Air, hem iş hem eğlence amaçlı kullanım için ideal bir cihaz olmayı hedefliyor.

MatePad Air’in dikkate değer özelliklerinden biri, tabletin taşınabilirliği. 261.89 mm yükseklik, 178.17 mm genişlik ve yalnızca 6.4 mm kalınlığa sahip olan bu cihaz, ağırlığıyla da kullanıcısını yormayıp rahatlık vadediyor. Wi-Fi modeli 508 gram, LTE modeli ise 518 gram ağırlığıyla, duruma göre seçim yapmak mümkün.

Görüntüleme deneyimi konusunda Huawei, MatePad Air ile iddialı. 11.5 inç boyutundaki TFT LCD (IPS) ekran, 2800 × 1840 çözünürlük ve 291 PPI sunmakla kalmıyor, %87 gibi yüksek bir ekran-gövde oranına ve 144 Hz’e kadar uyarlanabilir yenileme hızına sahip. Bu, özellikle grafik yoğun uygulamalar ve oyunlar için akıcı bir deneyim fırsatı sunuyor.

MatePad Air’in kalbi Qualcomm Snapdragon 888 mobil platformunda atıyor. 2.84 GHz hızındaki Cortex-X1 çekirdeğine sahip CPU ve güçlü Adreno™ 660 GPU sayesinde, yüksek performans gerektiren uygulama ve oyunlar sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Aynı zamanda, 8 GB RAM ve 128 GB veya 256 GB seçeneklerinde sunulan iç hafızası ile kullanıcıların ihtiyaçlarına geniş bir yelpazede cevap veriyor.

Bir tabletin en önemli unsurlarından biri kesinlikle batarya ömrü. Huawei, bu konuda 8300 mAh (tipik) kapasiteli batarya ile beklentileri karşılıyor. Üstelik hızlı şarj desteği sayesinde kullanıcılar uzun şarj süreleriyle uğraşmak zorunda kalmıyor. Tablet, 40W Huawei SuperCharge teknolojisini destekliyor ve bu sayede hızlı bir şekilde tekrar harekete geçmeye hazır hale geliyor.

MatePad Air, bağlantı açısından da tam donanımlı. 802.11a/b/g/n/ac/ax Wi-Fi standardını destekleyen tablet, MIMO ve HE160 teknolojileriyle hızlı ve güvenilir bir kablosuz internet deneyimi sunuyor. Bluetooth 5.2 desteği ile çeşitli aksesuarlarla sorunsuz bir şekilde eşleşebilirken, USB 3.2 GEN1 portu yüksek hızda veri aktarımı imkanı tanıyor. Tüm bu özelliklerin yanında, birden fazla mikrofon ve hoparlörleri ile de üstün bir ses deneyimi vaat ediyor.

Huawei MatePad Air kullanıcılarına görsel bir şölen sunarken, fotoğraf ve video çekme yetenekleri ile de onları memnun etmeyi başarıyor. 8 MP ön ve 13 MP arka kamera, sıradan anları bile yüksek çözünürlüklü görsellere dönüştürebiliyor. Özellikle arka kamera 3840 × 2160 pikselde video kaydı yapabiliyor; bu da 4K kalitesinde video çekimi yapabileceğiniz anlamına geliyor.

Son olarak, Huawei MatePad Air ile birlikte gelen kutu içeriği de kullanıcıların tablet deneyimini en baştan itibaren eksiksiz hale getiriyor. Huawei Akıllı Manyetik Klavye, hızlı şarj cihazı, C Tipi Kablo, Hızlı Başlangıç Kılavuzu ve Garanti Kartı ile tablet, ilk günden itibaren tam teşekküllü bir kullanım sunuyor. Huawei MatePad Air, hem kişisel hem de profesyonel kullanım için aranan birçok özelliği bir arada sunan, son teknoloji bir tablet olarak karşımıza çıkıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER