ManşetlerTeknoloji

Huawei’nin performans-fiyat dengesi kuran 2024 model MateBook D16 i9’si Türkiye’de

Huawei MateBook D16 (2024)

Huawei, teknoloji dünyasına yepyeni bir soluk getiren MateBook D16 2024 i9 modelini Türkiye’de ön satışa sundu. 16 inç geniş ekranı ve 13. Nesil Intel Core i9 işlemcisiyle dikkat çeken bu model, özellikle ofis çalışanları ve öğrenciler için ideal bir performans ve taşınabilirlik dengesi sunuyor. Artık daha hafif ve ince yapısıyla dikkat çeken Huawei MateBook D16, hem şık hem de güçlü bir dizüstü bilgisayar arayanlar için biçilmiş kaftan.

Yeni Huawei MateBook D16, 13. Nesil Intel Core i9 işlemcisi sayesinde kullanıcılara programlama, illüstrasyon, video düzenleme gibi ağır çoklu görevlerde üstün performans sunuyor. Performans Modu ve Süper Turbo özellikleri ile işlemci kapasitesini artıran bu model, zorlu zamanlarda bile kullanıcıları yarı yolda bırakmıyor. Çift Köpekbalığı Kanadı Fan teknolojisiyle geliştirilen soğutma sistemi, etkili bir ısı dağılımı sağlayarak, özellikle büyük dosyalar üzerinde çalışırken cihazın verimliliğini koruyor.

Huawei MateBook D16, 70 Wh’a kadar uzanan pil ömrü ile kullanıcılarına kesintisiz bir çalışma süresi sunuyor. Bu özellik, hareket halindeyken bile enerji konusunda endişelenmeden çalışma imkanı tanıyor. Ayrıca, 1,5 mm tuş hareketi ve yumuşak iniş tasarımı sayesinde konforlu bir yazma deneyimi sunuyor. Yeni sayısal tuş takımı ve fiziksel kısayol tuşları, kullanıcıların verimliliğini artırıyor.

Bu Huawei dizüstü bilgisayarı, güçlü anten performansı ve SGS 5 Yıldızlı Wi-Fi Sinyal Yeteneği Sertifikası ile internet deneyiminde yeni bir standart belirliyor. 270 metreye kadar ultra uzun mesafeli bağlantı kurabilen HUAWEI Metaline özelliği, daha sağlam ve güvenilir bağlantılar sunuyor.

Huawei MateBook D16s i9’da akıllı deneyim ve gelişmiş konferans özellikleri

Super Device özelliği, Huawei cihazları arasında hızlı ve kolay bağlantı kurmayı sağlıyor. AI arka plan, FollowCam ve Görme Düzeltme gibi akıllı video konferans araçları, kullanıcıların çevrimiçi toplantıları daha verimli ve dikkat dağıtmadan yapmalarına olanak tanıyor. Kişisel Ses Geliştirme özelliği ise, arka plan gürültülerini azaltarak toplantıların daha verimli geçmesine yardımcı oluyor.

Huawei MateBook D16 i9 2024, 34.999 TL fiyatla ve 3 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışa sunuldu. Ürünle birlikte 1.199 TL değerindeki FreeBuds SE 2 ve 2.999 TL değerindeki 1 yıl uzatılmış garanti hediye ediliyor. Ayrıca, belirtilen kod ile 1.000 TL indirim fırsatı da sunuluyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER