FırsatlarManşetler

Huawei MateBook D14 R7 için büyük bir indirim daha

huawei matebook d14 r7 özellikleri ve indirim fırsatı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çocuğuna karne hediyesi almayı düşünenler, online derslerinde veya ödevlerinde kullanabileceği bir dizüstü bilgisayar arayanlar ya da çalışırken rahat edebilecekleri bir ürün isteyenler… Huawei MateBook D14 R7 modeli bu saydığımız üç grubun da aralarında yer aldığı geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. MateBook D14 R7 Huawei Online Mağaza üzerinde 8397 TL yerine 7499 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyordu. Huawei, bir indirim daha yaptı ve şimdi dizüstü bilgisayarı 6999 TL’lik fiyat etiketiyle satıyor. Üstelik Teknoblog okuyucuları özel indirimle bu dizüstü bilgisayarı 6699 TL’ye satın alma imkanı yakalıyor.

huawei matebook r14 d7 satın alHuawei MateBook D 14 R7 (8 GB RAM + 512 GB)
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

A300Teknoblog koduyla 300 TL ek indirim kazanın

SATIN AL

Huawei MateBook D 14 çarpıcı görüntüler sunan 1920 x 1080 IPS ekran teknolojisiyle donatılmış. 4.8mm’ye kadar inceltilmiş ekran çerçevesi 14 inç FullView ekranı neredeyse sonsuz gibi gösteriyor. 178 derecelik izleme açısıyla  sinematik bir deneyime dalarken veya sadece e-posta gönderirken berrak ve güzel ekran sayesinde görsel bir şölenin içinde olun. TÜV Rheinland sertifikalı ekran, izleme keyfinizi ve uzun vadeli optik sağlığınızı sağlamak için gözü rahatsız eden mavi ışığı önemli ölçüde azaltıyor.

Sadece 1,38 kg ağırlığında ve 15,9 mm kalınlığında gövdesi, aerodinamik tasarımıyla oldukça etkileyici bir şekilde görünüyor.  Aynı zamanda ekranı yaklaşık 180 dereceye kadar itebilirsiniz. İster koltuğunuzun ucunda oturun ister ayaklarınızı uzatın, evde en iyi görüntüyü elde edersiniz.

Huawei MateBook D 14, AMD Ryzen 7 3700U işlemciyle çalışıyor. PCIe SSD ile donatılmış ve çift kanal mimarisi ve DDR4 RAM ile 16 GB’a kadar destekleme imkanı mevcut. Radeon Vega 10 Grafik Kartı ile günlük işlerde ustalaşabilir veya çaba harcamadan eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

MateBook D 14, Huawei’nin Shark Fin 2.0 fan tasarımımıyla donatılmış. Bu tasarım hava akışını etkili bir şekilde optimize ediyor ve ısıyı dağıtıyor. Böylelikle dizüstü bilgisayarı hızlı ve sessiz bir şekilde soğutuyor.

huawei matebook d14 r7

Huawei MateBook D14, 56Wh kapasiteli pille geliyor. Bu pil tüm gün süren toplantılarla veya arka arkaya gelen derslere rağmen iyi bir iş çıkarıyor. Huawei, bu pilin tek bir şarjla size gününüzü geçirmenize yeteceğini belirtiyor. Bu pil 9,5 saate kadar 1080p video izleme imkanı sağlıyor.

İnternet bağlantısı olmadan bile sadece basit bir dokunuşla akıllı telefonunuz ve Huawei MateBook D14 R7 güçlü bir ikiliye dönüşüyor. Eğer bir Huawei telefonu kullanıyorsanız, telefon ekranınızı dizüstü bilgisayarınızda görebilirsiniz. Huawei Share sistemi aralarında dosyaları sürükleyip bırakmanıza ve aynı klavyeyi ve fareyi kullanarak telefonunuzda arkadaşlarınızla mesajlaşırken dizüstü bilgisayarınızdaki dosyaları düzenlemenize olanak tanıyor.

huawei matebook d14 r7

Bunun dışında Huawei MateBook D14 R7, 65W USB-C şarj cihazıyla geliyor. Bu şarj cihazı fazla yer kaplamazken dizüstü bilgisayarın pilini de sadece 30 dakikada yüzde 46 oranında şarj edebiliyor. Üstelik bu şarj adaptörünü akıllı telefonunuzu şarj etmek için de kullanma imkanınız var. Kablosunu da akıllı telefonla veri aktarımı için kullanabilirsiniz.

Huawei MateBook D14’ün güç düğmesi yerleşik bir parmak izi okuyucusuna sahip. Böylece tek bir dokunuşla açıp güvenli bir şekilde oturum açabilirsiniz. Yenilikçi gömme kamera da  klavyede gizlenmiş. İstediğinizde bir kez basmanız kamerayı ortaya çıkarıyor. Olası uzaktan erişim ve güvenlik ihlallerini önlemek için tekrar aşağı basmanız yeterli oluyor. Bu şekilde kamera kapatılıyor.

Huawei MateBook D14 R7, HUAWEI Pascal Sırt Çantası ve HUAWEI Bluetooth Mouse ile birlikte 8.397 TL yerine sadece 7.499 TL fiyattan sunuluyor. Bu arada teslimattan sonra siparişlerim sekmesinden “İnceleme Yaz” seçeneğine tıklayarak yorum bırakabilir ve Huawei Band 3e’yi 1 TL karşılığı alabileceğin kupon kodunu mail üzerinden alabilirsiniz.

huawei matebook r14 d7 satın alHuawei MateBook D 14 R7 (8 GB RAM + 512 GB)
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

A300Teknoblog koduyla 300 TL ek indirim kazanın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER