Teknoloji

Huawei’nin yeni akıllı saatinin adı için ilk ipucu

Huawei Watch GT 2 İncelemesi

Huawei’nin akıllı saat portföyü son yıllarda hatırı sayılır ölçüde genişlemiş durumda. Çinli üretici, bir taraftan da yeni ürün hazırlıklarına devam ediyor gibi görünüyor. Myfixguide sitesinde yer alan bir habere göre, Huawei yeni saatine Mate Watch adını verebilir.

Mate Watch isminin izi, şirket tarafından yapılan bir ticari marka başvurusunda görüldü. Söz konusu başvuru, Huawei’nin Mate markasını diğer ürünlerinden farklı bir yerde konumlandırmayı istediğini gösteriyor.

Şimdiye kadar pek çok MatePad tablet çıkaran Huawei, üst sınıfta konumlandırdığı bu markayı şimdi de akıllı saatlerde kullanmayı planlıyor gibi görünüyor. Mate Watch’un çıkmasının durumunda Huawei’nin Watch GT serisinin akıbetinin ne olacağı bilinmiyor. Geçtiğimiz ekim ayında Watch GT 2‘yi çıkaran şirket, bir süre önce de Watch GT 2e‘yi piyasaya çıkarmıştı.

huawei mate watch

Ticari marka başvuruları, yeni bir ürünün habercisi olmanın yanı sıra rakip şirketlerin o ismi kullanmasını engellemek için de yapılabiliyor. Huawei Mate Watch için bu ihtimallerden hangisinin gerçekleşeceği ise zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER