Teknoloji

Redmi 10x Pro ile çekilen örnek fotoğraf paylaşıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Redmi 10x serisi önümüzdeki hafta Çin’de gözler önüne çıkacak. Seride üç telefonun bulunması beklenirken, bunlardan en az birinin kamerasının 30 kat yakınlaştırma yapabilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu da telefondaki kameralardan birinin 3x telefoto lens taşıdığını işaret ediyor. Ancak Redmi’nin farklı bir formül uygulamış olma ihtimalini de unutmamak gerekiyor.

30 kat yakınlaştırma özelliğinin varlığı Redmi’nin Weibo sayfasında paylaşılan bir görselle doğrulandı. Aynı görselde Redmi 10x’in kamerasının optik görüntü sabitleme özelliğine sahip olacağı da görülüyor. “Kreatif ilham” sağlayacak özelliklerin de kamerada kullanıcılara sunulacağı ifade ediliyor. Bu paylaşımda telefonun arka panelinin bir kısmını görmek de mümkün oluyor.

redmi 10x

Redmi’nin ürün direktörü Thomas Wang ise Weibo hesabı aracılığıyla 10x Pro’yla çekilen bir gece fotoğrafını paylaştı. Wang, bu uzun pozlamalı fotoğrafın kameradaki yıldız takibi moduyla rahatlıkla çekilebildiğini belirtti. Redmi yöneticisi, her şeyin kullanıcılara yaratıcılıklarını yansıtmanın kolay bir yolunu sağlamak amacıyla yapıldığını da sözlerine ekledi.

redmi 10xRedmi 10x serisi 26 Mayıs itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Bu tarihe kadar Redmi’den yeni paylaşımların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER