Teknoloji

Huawei Mate 10 tanıtım etkinliğinin davetiyeleri dağıtıma çıktı

huawei mate 10Sonbahar akıllı telefon pazarı için, her zaman olduğu gibi, oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Apple ve Samsung’un yeni telefonlarını piyasaya süreceği bu dönemi kaçırmayacak şirketlerden birisi de Huawei olacağa benziyor. Çinli üretici, Huawei Mate 10 ile kalabalık pazardaki yerini alacak.

Mate 10’un 16 Ekimde tanıtılacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Çinli üretici, gönderdiği etkinlik davetiyesiyle bu iddiayı doğruluyor. Şirket tarafından gönderilen davetiyede bir ürün ismi geçmiyor. Ancak tanıtılacak telefonun Mate 10 olduğuna dair küçük ipuçları, davetiyede görülüyor.

Etkinlik davetiyesinin arka planında “10” yazdığı dikkatli bakıldığında anlaşılıyor. Huawei’nin davetiyede kullandığı “Beklemeye değer cihazla tanışın” ibaresi de, tanıtılacak cihazın Mate 10 olması ihtimalini yukarıya çekiyor. Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleştirilecek etkinliğin başlangıç saati konusunda ise şimdilik bilgi verilmiş değil.

Huawei Mate 10 Lite versiyonuyla birlikte gelebilir

Mate 10 ile ilgili dedikodular uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun beraberinde Lite versiyonunu da getireceğine dair haberler bir süre önce gündeme gelmişti. Huawei yöneticileri ise telefona duydukları güveni iddialı ifadelerle dile getirmişti. Şirketin CEO’su Mate 10’un yeni iPhone’dan daha güçlü bir telefon olacağını iddia etmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER