Teknoloji

Huawei Enjoy 20 Pro tanıtım tarihi belli oldu

huawei enjoy 20 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei’nin Enjoy serisine yeni bir telefon daha ekleyebileceğine dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Çinli şirketten konuyla ilgili olarak beklenen resmi işaret sonunda geldi. Huawei, paylaştığı videoyla Enjoy 20 Pro adını taşıyan telefonunun 19 Haziran’da tanıtılacağını duyurdu.

Söz konusu video, Enjoy 20 Pro’nun tasarımı konusunda da ipucu veriyor. Videoda görünen telefon tasarımıyla akıllara Enjoy serisinin bir diğer üyesi olan Enjoy Z 5G modelini getiriyor.

Akıllı telefonun arkasında dikdörtgen bir modüle yerleştirilmiş üçlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor. Ekranının üstünde damla şeklinde bir çentik yer alan telefonun parmak izi tarayıcısının ise güç butonunun üzerine yerleştirildiği düşünülüyor.

Enjoy 20 Pro’da 5G desteğinin bulunacağı da tanıtım videosunun gösterdikleri arasında bulunuyor. Bu desteğin MediaTek’in Dimensity 800 işlemcisiyle sunulması bekleniyor.

Huawei Enjoy 20 Pro hakkındaki tüm detayları öğrenmek için 19 Haziran’daki etkinliğe kadar sabretmek gerekiyor. Ancak Enjoy serisini Çin dışına çıkarmayan Huawei’nin bu telefonu başka ülkelerde farklı bir isimle piyasaya sürebileceğini şimdiden belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER