Teknoloji

Huawei’den yeni bir akıllı bileklik daha

huawei band 4

Huawei, ürün portföyünü akıllı telefon ve saatler dışında seçeneklerle genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda şirketin tanıttığı en yeni cihaz, bir akıllı egzersiz bilekliği oldu. Huawei Band 4 adını taşıyan bileklik, Huawei’nin alt markası Honor’un kısa süre önce tanıttığı Honor Band 5i ile hemen hemen aynı tasarıma ve özelliklere sahip.

Huawei Band 4’te 0.96 inç büyüklüğünde 2.5D camla kaplı bir TFT ekran bulunuyor. 160 x 80 piksel çözünürlüklü renkli ekranda saat ve tarih, egzersiz verileri ve uygulama bildirimleri gibi bilgiler gösteriliyor.

Kalp atış hızı ve uyku takibi yapabilen Band 4 ile yürüme, koşu ve bisiklet gibi farklı aktivitelerin takibi gerçekleştirilebiliyor. Bileklik, suyun altında 50 metre derinliğe kadar çalışabiliyor. Huawei Band 4’ü Android kullanıcıları Android 4.4 ve üstü sürümlerin yüklü olduğu telefonlarıyla eşleştirebiliyor. iOS tarafında ise bu imkan iOS 9 ve üstü sürümler için mevcut. Cihaz, Bluetooth 4.2 desteğiyle geliyor.

Huawei Band 4 iki ülkede satışa sunuldu

Band 4 için Grafit Siyahı, Sakura Pembesi ve Kehribar Gün Doğumu olarak adlandırılan üç renk seçeneği sunuluyor. Huawei’den verilen bilgiye göre, Band 4’ün 91 mAh kapasiteli pili 7 ila 9 günlük bir kullanım süresi sağlıyor. Yerleşik bir USB-A konvektörü bulunan Huawei Band 4’ün pilini, cihazı bir USB-A girişine takarak doldurmak mümkün.

huawei band 4 Band 4 ilk olarak Endonezya ve Tayland’da satışa sunulmuş durumda. Bileklik, 1 Kasım’da da Huawei’nin ana vatanı Çin’de raflarda olacak. Band 4, Çin’de 199 yuan (162 TL) karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER