Teknoloji

Huawei’den yeni kulaklık, akıllı saat ve dizüstü bilgisayarlar geliyor

huawei starlink

Huawei, 10 Eylül’de bir etkinlik düzenlemeyi hazırlıyor. Şirketi bu etkinlikte oldukça yoğun bir gündem bekliyor. Sızıntılara göre, Çinli üretici bu etkinlikte iki kulaklık, iki akıllı saat ve iki de dizüstü bilgisayar tanıtacak.

Huawei’nin bu etkinlikte tanıtacağı ürünler içinde göze ilk olarak FreeBuds Pro adını taşıyan kablosuz kulaklık çarpıyor. Kulaklığın FreeBuds 3’e kıyasla daha gelişmiş bir aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacağı belirtiliyor.

Huawei’nin FreeLace Pro isimli kulaklığına dair detayları da bu etkinlikte açıklaması bekleniyor. İki kulak topuzunun boyun bandıyla birbirine bağlandığı bu model, Çin’de satışa sunulmuş durumda. Çift aktif gürültü engelleme ve USB-C ile şarj kulaklığın özellikleri arasında bulunuyor.

Çinli üretici, “Pro” temasını saatlerinde de sürdürecek gibi görünüyor. Etkinlikte tanıtılacak akıllı saatlerden birinin Watch GT2 Pro olması bekleniyor. Biraz daha akıllı bileklik formatında olan ve duyurusu daha önce yapılan Huawei Watch Fit’in de 10 Eylül etkinliğinde boy göstermesi bekleniyor.

Huawei’nin bu etkinlikte MateBook serisinden iki dizüstü bilgisayarı da tanıtması öngörülüyor. Dizüstü bilgisayarların isimleri ve özellikleri konusunda ise şimdilik pek fazla şey bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER