Teknoloji

HTC U12+’ın renk seçenekleri ortaya çıktı

htc u12+HTC’nin yeni amiral gemisi, bundan büyük ihtimalle iki hafta sonra HTC U12+ ismiyle resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihine doğru geri sayım devam ederken, dedikodu kazanı hâlâ kaynıyor.

Twitter’da yaptığı paylaşımlarla adını duyuran güvenilir duyumcu Roland Quandt, U12+’ın renk seçenekleri hakkında bilgi verdi. Quandt’ın verdiği bilgiye göre; telefon siyah, gül kırmızısı, menekşe ve şeffaf renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. HTC daha önce de U11+’ta yarı şeffaf bir kasa seçeneği sunmuştu.

Quandt’ın verdiği bilgiler telefonun renk seçenekleriyle sınırlı kalmıyor. Akıllı telefonun dahili depolama alanının 64 GB olduğunu ve kullanıcılara tek ve çift SIM’li seçenekler sunulacağını belirten Quandt, telefonda 6 inçlik bir ekran bulunacağına dair haberleri de doğruladı. Ünlü duyumcu telefonun fiyatının “çok düşük olmayacağı” bilgisini vermeyi ihmal etmedi.

Quandt’ın “pahalı” derken neyi kastettiği bilinmiyor. Ancak akıllara gelen ilk ihtimal, telefonun Samsung Galaxy S9+ ile benzer bir fiyat karşılığında satılması oluyor.

HTC U12+’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin bulunması bekleniyor. Bellek seçeneklerinin 6 GB, dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 256 GB’ye kadar uzanması öngörülüyor. Akıllı telefonun önünde ve arkasında iki kameranın bulunması ve şirketin Edge Sense teknolojisinin yenilenmiş versiyonunu da barındırması beklentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER