Teknoloji

HTC U12 Life çizimleri çift arka kameranın varlığını doğruluyor

htc u12 lifeHTC akıllı telefon pazarındaki varlığını orta segment telefonlarla sürdürme konusunda istekli görünüyor. Şirket bu doğrultuda U Life serisine yeni bir ürün eklemeye hazırlanıyor. Söz konusu telefonun HTC U12 Life adını taşıması bekleniyor.

U12 Life hakkındaki ilk haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Şimdi de akıllı telefona ait olduğu söylenen taslak çizimleri ortaya çıktı. Söz konusu çizimler, telefonun ön ve arka panellerinin tasarımını gözler önüne seriyor. Bu sayede ilk haberlerde ortaya atılan bazı iddialar doğrulanmış oluyor.

U12 Life’ın arkasında biri 16, diğeri ise 5 megapiksel çözünürlüklü iki lensten oluşan bir arka kamera kurulumunun bulunacağı söylenmişti. Sızan çizim, çift kameranın varlığını doğruluyor. Ancak sensörlerin çözünürlüğü konusuda ekstra bilgi sunulmuyor. Kameranın dikey olarak sol üst köşeye yerleştirilmesi gözden kaçmazken, yuvarlak parmak izi tarayıcısı da arka paneldeki dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor.

Ön panele bakıldığında ise HTC U12 Life’ın ekranında yaygın eğilimin aksine bir çentiğin bulunmayacağı görülüyor. 6 inç büyüklüğünde olması beklenen ekranın 2160 x 1080 piksel çözünürlük sunacağı söyleniyor.

HTC U12 Life’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 636 yonga setinin bulunması ve bu yonga setine 4 GB RAM ile 64 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. 3600 mAh kapasiteli pil taşıyacağı söylenen telefonun çıkışı için de kasım ayı işaret ediliyor.

İLGİLİ HABERLER