Manşetler

HTC One X9’un yüksek çözünürlüklü fotoğrafları sızdı

htc-one-x9-171215-1

HTC’nin yeni akıllı telefonu One X9 hiçbir zaman Çin sınırları dışına çıkmayabilir, ancak bu durum onun dünyanın dört bir yanındaki Android fanlarının dikkatini çekmeyeceği anlamına gelmiyor.

iPhone’a benzeyen ve Türkiye’de de satışa sunulmuş HTC One A9‘un 5.5 inç ekranlı versiyonunun yüksek çözünürlüklü fotoğrafı Çinli akıllı telefon blogu Anzhuo’da yayınladı. Fotoğraflarda mükemmel ve etkileyici bir cihaz görüyoruz.

One X9 daha küçük boyutlu versiyondan birçok açıdan ayrılıyor. En büyük fark önde HTC’nin Boomsound destekli hoparlörünün bulunuyor olması gibi görünüyor. A9’da bu hoparlörlerden vazgeçilmiş ve alt kenarda tek bir hoparlöre yer verilmişti.

Ayrıca telefonda 2.2 GHz dört çekirdekli işlemci ve 2 GB RAM de bulunacak. Arkada 13 megapiksel, önde de 5 megapiksel kameranın bulunacağı Çinli telekomünikasyon kuruluşu TENAA’ya yapılan başvurunun detaylarında yer alıyor. HTC’nin One X9 Android telefonunu Avrupa veya Amerika pazarlarına getirmesi beklenmiyor.

Geçmişte Asya ve Çin pazarlarına özel olarak çıkmış bazı HTC Android telefonlarının Türkiye’ye geldiğini görmüştük. Belki aynısı zamanı geldiğinde HTC One X9 için de geçerli olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER