Teknoloji

HTC One M9’un ön inceleme videosu tanıtım öncesinde internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC yeni amiral gemisi telefonu One M9’u bugün Barselona’da düzenleyeceği “Ütopya’ya Yolculuk” isimli etkinlikte görücüye çıkaracak. Son haftalarda One M9’a dair pek çok sızıntı ortaya çıksa da, resmi duyuruya kısa bir süre kala ön inceleme videosunun internete düşmesi HTC adına talihsizliklerin en büyüğü oldu.

Video bugüne kadar One M9’a dair bilinen pek çok şeyi doğruluyor. Tasarım bakımından selefi One (M8) ile büyük benzerlik gösteren One M9’da çift arka kamera sisteminden vazgeçilirken, ön kamera da şirketin Ultrapixel teknolojisiyle güçlendiriliyor. Güç butonunun tepeden kenara alınması ve yekpare kasanın iki tonlu bir görünüme sahip olması HTC One M9 ile gelen küçük kozmetik değişiklikler olarak göze çarpıyor. Şirketin asıl değişikliği telefonun içinde yapmış olması bekleniyor.

Videonun teknoloji şirketleri tarafından düzenlenen ambargolu basın etkinliklerinden birinde kaydedildiği düşünülüyor. Normalde bu tarz etkinliklerde kaydedilen materyaller şirketlerin belirlediği tarih ve saatten önce yayınlanamasa da, videonun bir şekilde internete sızmasını HTC’nin şanssızlığı şeklinde nitelemek mümkün. HTC One M9’a dair tüm bilinmeyenleri öğrenmek için şirketin bugün düzenleyeceği etkinliği beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER