Eğlence

HQ Words beta sürecini tamamladı, HQ Trivia’nın yanında yerini aldı

hq words

HQ‘nun imzasını taşıyan Çarkıfelek tarzı bir oyun olan HQ Words, geçtiğimiz eylül ayında duyurulmuş ve beta süreci başlamıştı. TechCrunch‘ta yer alan habere göre, oyunun beta süreci geçtiğimiz akşam şirketin CEO’su Rus Yusupov’un sunduğu ilk turla tamamlandı.

HQ Trivia’da oyuncuların büyük ödülden pay almaları için kendilerine sorulan çoktan seçmeli 10 sorunun hepsine doğru yanıt vermeleri gerekiyor. HQ Words’te ise oyuncuların popüler kalıpları en az sayıda harfi kullanarak bilmeleri isteniyor.

HQ Words’ün çıkışının HQ adına zorlu bir zamanda gerçekleştiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Son aylarda HQ Trivia’nın kullanıcı sayısındaki düşüş dikkat çekerken, şirketin kurucularından Colin Kroll da bir süre önce hayatını kaybetmişti. Bir dönem App Store’un zirvesine çıkan oyun, hâlihazırda uygulama mağazalarında alt sıralarda yer alıyor. HQ Trivia’nın İngiltere operasyonunu durduran şirket, Words’ü de orijinal planından iki ay sonra hazır hâle getirebildi.

HQ Words de, tıpkı HQ Trivia gibi, gerçek zamanlı ve interaktif bir oyun deneyimi sunuyor. Yarışmalar her gün Türkiye saatiyle 05:30’da gerçekleştiriliyor. Words deneyimi de artık adı HQ Trivia & Words olarak değiştirilen uygulama üzerinden kullanıcılarla buluşuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER