Teknoloji

Honor Magic 6, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle gelecek

honor magic 6

Qualcomm’un Snapdragon Summit 2023 etkinliğine katılan akıllı telefon üreticilerinden biri de Honor oldu. Çinli üretici de etkinlikte önemli bir duyuru yaptı. Honor Magic 6 adını taşıyan yeni amiral gemisinin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin olacağını açıkladı.

Magic 6, Snapdragon 8 Gen 3’ün yerleşik üretken AI dil modellerinden yararlanarak YOYO adını taşıyan yeni bir kişisel asistan sunacak. Geniş dil modeli 7 milyara kadar parametre kullanabilecek ve kişisel verileri başka bir sunucuya göndermeden cihaz üzerinde işleyecek. Kullanıcılar YOYO’dan cihazda depolanan fotoğraf ve görüntüler içeren kısa videolar oluşturmasını veya kendilerine özel yanıtlar isteyebilecekler.

Snapdragon 8 Gen 3 ile Magic 6’da sunulan bir diğer yenilik ise Magic Capsule (Sihirli Kapsül) adını taşıyor. Biz göz takip teknolojisi olan Magic Capsule’un temelinde Snapdragon Seamless teknolojisi üzerine inşa edilen çok modlu bir etkileşim bulunuyor.

Honor Magic 6 ne zaman tanıtılacak?

Honor Magic 6 tanıtımı için henüz bir tarih işaret edilmiş değil. Ancak telefonun en geç önümüzdeki mart ayı itibarıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Zira Honor Magic 5 serisi de 2023’ün mart ayında kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER