Teknoloji

Honor’un IFA 2020 etkinliğinin kadrosu şekilleniyor

honor ifa 2020

Honor, IFA 2020 kapsamında 4 Eylül’de bir etkinlik gerçekleştirecek. Şirket bu etkinlikte kullanıcılarının “akıllı yaşamlarını nasıl büyütecekleri” konusunda bilgi verecek. Honor’un IFA 2020 etkinliğinde sergileyeceği cihazların listesi de yavaş yavaş netleşiyor.

Şirketten yapılan paylaşımda Honor Pad 6 ve Pad X6 adlarını taşıyan iki tablet görülüyor. Bunlara ek olarak, varlığı kısa süre önce doğrulanan yeni akıllı saat Honor Watch GS Pro da Berlin’de sahneye çıkacak.

Honor’un IFA 2020 kadrosunda yeni Magicbook serisi dizüstü bilgisayarlar da bulunuyor. AMD Ryzen 5 4000 işlemci taşıyacak bu bilgisayarlar, Magicbook 14 ve Magicbook 15 modellerinin takipçisi olacak.

Honor’un IFA 2020’de sergileyeceği tabletler Çin’de şimdiden satışa sunulmuş durumda. Dolayısıyla şirketin bir tür Avrupa lansmanı yapacağı söylenebilir. Honor Pad X6’da 9.7 inç, Honor Pad 6’da ise 10.1 inç ekran bulunuyor.

Honor IFA 2020 etkinliğindeki duyurularının ipucunu verse de, şirketin ekstra duyurular yapması da sürpriz olmayacaktır. Bunun için akıllara gelen ilk ihtimal akıllı telefon olsa da, gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek adına biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER