Teknoloji

Honor’dan doğa sporları tutkunları için yeni akıllı saat

honor watch gs pro

Honor, MagicWatch 2 adını taşıyan akıllı saatini 2019’un sonlarında çıkarmıştı. Çinli üretici şimdi de akıllı saat portföyüne yeni bir ürün daha eklemeye hazırlanıyor. Honor Watch GS Pro adını taşıyacak bu akıllı saatin hedef kitlesinde doğa sporları tutkunları bulunuyor.

Honor’dan yeni akıllı saat için yapılan paylaşımda “dağların şehirli insanları çağırdığı” ve “arayanlar için daima bir yol bulunduğu” gibi edebi ifadeler yer alıyor. Honor Watch GS Pro’nun yakında piyasaya çıkacağı belirtilirken, saatin kullanıcılarına “yaşamın sonsuz olasılıklarını” sunacağı da ifade edildi.

Honor’un paylaşımının altına ilk yorum, şirketin CEO’su George Zhao’dan geldi. Saati kullandığını belirten Zhao, test süreçlerinin sürdüğünü ve saatin dış mekan sporları için oldukça güçlü özellikler sunduğunu dile getirdi.

Honor Watch GS Pro ile ilgili teknik detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak MagicWatch 2 ‘de bulunan özelliklerin yeni saatte biraz daha geliştirilmiş biçimde çıkarılması sürpriz olmayacaktır. Örneğin, akıllı özellikler aktifken de pil ömrünün 14 gün civarına yükselmesi pek çok kullanıcıyı memnun edecektir.

İLGİLİ HABERLER