Teknoloji

Honor IFA 2020 etkinliğinin tarihini açıkladı

honor ifa 2020

IFA 2020, “yeni normal” koşullarına göre düzenlenmiş yeni formatıyla 3-5 Eylül tarihleri arasında yine Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilecek. Fuar, katılımcı şirketlerin uzun bir aradan sonra fiziksel etkinlik düzenlemesini mümkün kılacak. IFA 2020 kapsamında etkinlik gerçekleştirecek markalardan birisi de Çinli Honor.

Daha önce başka bir Çinli üretici olan Realme’nin IFA 2020’ye katılacağı doğrulanmıştı. Huawei’nin çatısı altındaki Honor da fuardaki yerini alacağını açıkladı. Şirket, IFA 2020 kapsamında 4 Eylül’de özel bir etkinlik de gerçekleştirecek.

Honor’un etkinliğinin teması “Akıllı Yaşamını Genişlet” olacak. Şirketin bu etkinlikte akıllı bileklikler, bilgisayarlar, tabletler ve bir akıllı telefondan oluşan geniş bir ürün kadrosunu gözler önüne çıkarması bekleniyor.

LG, TCL ve Huawei de IFA 2020’nin katılımcıları arasında yer alıyor. Bu şirketler de fuarın ilk gününde basın konferansları düzenleyecek. Açılış sunumunu ise Qualcomm gerçekleştirecek. Burada şirketin dördüncü çeyrekteki yol haritasına dair detayların paylaşılması bekleniyor.

Honor, Realme, Huawei, LG, TCL ve Qualcomm gibi markaların varlığına rağmen, IFA 2020 koronavirüs salgınının gölgesinde geçecek gibi görünüyor. Yine de, etkinlikte yapılacak duyuruların bu havayı biraz olsun kırması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER