Manşetler

Honor 20 tanıtım tarihi belli oldu

honor 20

Huawei‘nin alt markası Honor, yeni amiral gemisi Honor 20 için beklenen tanıtım tarihini açıkladı. Honor 20’nin küresel tanıtım etkinliği, 21 Mayıs’ta İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirilecek. Çinli üreticinin tanıtım tarihini duyurmak için uyguladığı şifreleme ise telefonun özellikleri konusunda fikir yürütmeye yardımcı oluyor.

Paylaşılan etkinlik afişinde tarih kısmında “444+4x4x4+(4+4)/4+44/4” şeklinde bir işlem görülüyor. Bu işlem yapıldığında “521” sonucuna ulaşılıyor. 521’in 5. ay olan mayısın 21. gününü sembolize ettiğini görmek ise çok zor olmuyor. Seçilen formülde rakam olarak sadece 4’ün görülmesi, Honor 20’nin arkasında dört kamera bulunması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Honor’un çatı şirketi Huawei, en yeni amiral gemisi telefonu P30 Pro‘da dört lensli bir arka kamera modülüne yer vermişti. Honor’un genellikle Huawei’nin kamera teknolojisini takip etmesi, Honor 20 için de dört lensli kamera ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Daha önceki sızıntılarda Honor 20’nin üç arka kamera taşıyacağı iddia edilmişti. Son ipucu, bu sızıntıların gerçek olmayabileceğini gösteriyor. Buna ek olarak, etkinlik için seçilen “#capturewonder” (Harikayı Yakala) etiketi de telefonun odak noktasında kamera özelliklerinin olacağını düşündürüyor. Buna ek olarak, etkinlik için hazırlanan tanıtımlardan birinde kullanılan Londra’daki meşhur Tower Bridge köprüsünü gösteren fotoğraf da kamera odaklı yaklaşım beklentisini kuvvetlendiriyor.

honor 204’e yapılan vurgu konusunda başka ihtimaller de dillendiriliyor. Telefonun dört farklı renk seçeneğine sahip olabileceği de söylentiler arasında yer alıyor. Yine de, Honor’un dört arka kamerayı tarif etme ihtimali daha kuvvetli görünüyor. Etkinlik davetiyesinde kullanılan “Honor 20 Serisi” ibaresiyse birden fazla Honor 20’nin tanıtılacağını gösteriyor. Öngörülerin doğruluğunu görmek içinse 21 Mayıs’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER