Teknoloji

Hipstamatic kamera uygulaması yeni iPhone 6s özellikleriyle birlikte ücretsiz

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

hipstamatic-300-280915

Instagram daha popüler olmadan önce iPhone’da fotoğrafları kare haline getirip film filtreleriyle süsleyerek popülarite kazanan Hipstamatic, iPhone 6s’in çıkışıyla birlikte güncellenerek önemli özelliklere kavuştu. Uygulamanın 300. sürümü, iPhone 6s’in 12 megapiksel kamerası için tam çözünürlük desteği sunarken, arayüz de 3D Touch desteğiyle güçlendirildi.

Artık küçük resimlere hafifçe dokunulduğunda önizleme ekranı açılırken, sert bir temas düzenleme modunu ortaya çıkarıyor. Ana ekran ikonu üzerinden de Hipstamatic kullanıcılarına bazı erişim seçenekleri sunuluyor.

Hipstamatic güncellemesiyle birlikte fotoğraf çekme deneyimi de önemli bir değişim geçirdi. Hipstamatic’in geçmiş sürümleri filmli fotoğraf makinelerini kopyalama konusunda önemli mesafe katetmişti. Güncelleme ile birlikte uygulamaya eklenen ”Pro” moduysa odaklama, beyaz dengesi, pozlama, beyaz dengesi, ISO ve deklanşör hızı gibi ayarların yapılmasını mümkün kılıyor.

Kullanıcılara bu araçlarla birlikte bir düzenleme seti de sunuluyor. Hipstamatic, 300. sürümünün yayınlanması şerefine kısa bir süre için ücretsiz olarak indirilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER