Teknoloji

Harry Kane TCL’in marka elçisi oldu

harry kane

Uzun süre boyunca Alcatel ve BlackBerry markalı akıllı telefonların üretimini yapan TCL, geçtiğimiz yıldan bu yana kendi markasını taşıyan telefonlar çıkarıyor. Bu konuda iddialı görünen şirket, iddiasını seçtiği marka elçisiyle de gösteriyor. Ünlü İngiliz futbolcu Harry Kane, TCL için marka elçiliği yapacak.

Tottenham Hotspur’un yıldız oyuncusu, 1 yıl boyunca TCL’in marka elçiliğini yürütecek. TCL, potansiyel müşterilerine verdiği “mümkün olan en iyi deneyimi ve teknolojik inovasyonu sağlama” sözünü, Kane’in aracılığıyla duyuracak.

TCL tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, İngiltere Milli Takımı’nın kaptanı Kane’in Tottenham Hotspur’un da saha içi liderlerinden biri olduğuna dikkat çekildi. Ekran teknolojilerindeki gelişmişliğini “Display Greatness” (Muhteşemliği Göster) seçeneğiyle gösteren şirket; Harry Kane ile birlikte kitlelere ilham vermeyi hedefliyor.

Harry Kane ve TCL arasındaki işbirliğinin benzerlerine daha önce de şahit olmuştuk. Bu işbirliğinin TCL’e İngiltere ve Avrupa kıtasında ne gibi faydalar sağlayacağını görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER