Teknoloji

Gucci’den kulaklığın kendisinden daha pahalı özel AirPods Max taşıma kılıfı

gucci airpods max

AirPods Max gibi yüksek fiyatlı bir kulak üstü kablosuz kulaklık modelini tercih edenler için, bu kulaklıkların hakkını verecek lüks görünümlü bir Gucci taşıma çantası var.

Türkiye fiyatı 7999 TL olan, yurt dışında ise 779 dolara satılan kablosuz kulaklıkla birlikte gelen taşıma çantasını beğenmeyenler için Gucci, 980 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan Ophidia adlı bir taşıma çantası çıkardı. Bu, AirPods Max ile birlikte gelen Smart Case kılıfa benzemekle birlikte, moda markasının simge niteliğindeki “GG” logosunu ve tasarımını barındırıyor.

980 dolarlık fiyatına rağmen, Gucci AirPods Max taşıma çantası hâlâ AirPods kulaklığın üst kısmını korumuyor.

Bej renkli taşıma kılıfında neopren ve viskoz astar, onu kapatan bir çıtçıt düğme, ve taşıma kılıfını bir çantaya veya el çantasına dönüştüren uzun bir deri kayış bulunuyor.

Gucci Ophidia kılıfının AirPods Max’i uyku moduna sokan, pil ömründen tasarruf sağlayan ve kablosuz kulaklıkların cihaz bağlantısını durduran mıknatıslar içerip içermediği şu anda belli değil.

Özel Gucci AirPods Max taşıma kılıfının fiyatı, kablosuz kulaklığın kendi fiyatından yüksek. Ancak tarzına önem verenler ve bütçe konusunda hiç sıkıntı yaşamayanlar için bu özel aksesuar tercih edilebilir gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER