Eğlence

Gran Turismo filminden ilk fragman geldi

gran turismo

Video oyunlarının şahane dizi veya filmlere dönüşmesi sıra dışı bir durum değil. Bu da yapımcılara oyun uyarlamaları konusunda cesaret veriyor. Söz konusu akımın en yeni temsilcilerinden biri olan Gran Turismo filmi için ilk fragman geldi.

Yönetmenliğini Neill Blomkamp’ın üstlendiği filmde genç bir Gran Turismo oyuncusu olan Jann Mardenborough’un (Archie Madekwe) gerçek bir yarış sürüşçüsüne dönüşme hikayesi anlatılıyor. Fragmanda Jann meşhur olmadan önce evde babası Steve (Djimon Hounsou) ve annesi Lesley (Geri Halliwell) ile vakit geçirirken görülüyor.

Jann sanal sürüş yeteneğini gerçeğe dönüştürebileceğini hissetse de; işçi sınıfından gelen çevresi aklının karıştığı konusunda ısrar ediyor. Buna rağmen; Jann GT Academy yarışmasına katılmaya karar verdiğinde, motor sporları yöneticisi Danny Moore’un (Orlando Bloom) çok geçmeden çocuğun yeteneğini fark etmesi ve onu antrenör Jack Salter (David Harbour) ile tanıştırması çok uzun sürmüyor.

Gran Turismo filmi ne zaman vizyona girecek?

Film 11 Ağustos’ta sinemalarda izleyicilerle buluşacak. Bu tarihten önce film için başka fragmanların gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER