Teknoloji

Google’dan tabletlere özel Google Catalogs uygulaması – Video

Google tablet kullanıcıları için Google Catalogs adını verdiği yeni bir uygulama yayınladı. Bu uygulama birçok kişinin gençliğinden hatırlayacağı katalogları tek bir uygulama üzerinden dijital formda sunuyor. Aralarında moda, giyim, güzellik, ev, çocuklar ve hediyelerin de bulunduğu çeşitli popüler ürün kategorilerinden seçilmiş kataloglar tek bir uygulama üzerinden sunuluyor.

Google Catalogs uygulaması üzerinde bulunan markalar arasında Anthropologie, Bare Escentuals, Bergdorf Goodman, Crate and Barrel, L.L. Bean, Lands? End, Macy?s, Neiman Marcus, Nordstrom, Pottery Barn, Saks Fifth Avenue, Sephora, Sundance, Tea Collection, Urban Outfitters ve Williams-Sonoma bulunuyor. Etkileşimli olan bu kataloglarda yer alan objelere zumlama özelliği sayesinde daha yakından bakmak mümkün. Kullanıcı her bir nesneyle ilgili açıklama bilgisini okumanın yanı sıra ürünle ilgili fotoğraf albümlerine de göz atabilir. Öte yandan uygulama, kullanıcılara kendi favori ürünlerinden oluşan bir kolaj yapmalarına da imkân tanıyor. Üstelik başkalarının favori ürünlerinden oluşan kolajlara göz atmak da mümkün. Kullanıcılar ürün sayfalarını e-posta aracılıyla başkalarıyla paylaşırken ürün arama özelliği de birden fazla ürün katalogu üzerinde arama yapma imkânı sunuyor.

Google Catalogs uygulaması şu an için sadece iPad için yayınlanmış durumda. Türkiye App Store’da yayınlanmayan bu uygulamayı ABD App Store hesabı bulunanlar şu anda indirebilir. Android tabletlere özel uygılama da çok yakında çıkmış olacak.

Video: Google Catalogs Tablet Uygulaması

İlgili – Google

İLGİLİ HABERLER