Manşetler

24 Ekimde düzenlenecek Google Play etkinliğinde yeni ürün ve duyurular olacak mı?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google yurt dışındaki medya kuruluşlarına 24 Ekim akşamı yerel saatle 7’de başlayacak ve New York şehrinde düzenlenecek bir etkinliğin davetiyelerini göndermyee başladı.

google-play-24-ekim-davetiye-191013

Davetiyelerin gönderilmesinde sonra bazı haberler bu etkinliğin yeni donanımların tanıtılacağı ve Android ile ilgili duyuruların yapılacağı bir ortam olacağını işaret etti. Ne var ki, Geek.com sitesi bu etkinliğin donanım odaklı olmayacağını, yani Nexus 5 ve Nexus 10’un bu özel etkinlikte tanıtılmayacağını işaret etti.

Ayrıca Android Police sitesi de Twitter hesabı üzerinden geçtiği mesajla Geek.com’un haberine katkı yaptı. 24 Ekimdeki etkinlikte sadece yeni donanımın değil, aynı zamanda yapılacak herhangi bir duyurunun da olmayacağının altını çizdi.

Ne var ki, Google’ın ne yapacağı da belli olmuyor. Geçtiğimiz temmuz ayında “Sundar ile Kahvaltı” başlıklı bir toplantı düzenleyen Google’ın bu toplantıda yeni Nexus cihazını ve Android 4.3’ü tanıtması bazıları tarafından beklenmiyordu. 24 Ekimdeki Google Play etkinliği de bu açıdan şaşırtıcı olabilir.

24 Ekim etkinliğinin davetiyesinde müzik, sinema, oyun ve özel performanstan bahsediliyor. Fazla anlam çıkarmak pek mümkün olmasa da, önümüzdeki perşembeyi cumaya bağlayan gecenin bir hayli renkli olacağını söyleyebiliriz.

İlgili >> Geek.com, Twitter (Android Police)

İLGİLİ HABERLER