Teknoloji

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun detayları yeni videoyla görüldü

google pixel 7

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro hakkındaki ilk detaylar geçtiğimiz mayıs ayında I/O 2022’de paylaşılmıştı. Sonbaharda resmen gözler önüne çıkacak telefonlarla ilgili bilgilere yenileri eklenmeye devam ediyor. Yeni bir video, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’ya daha yakından bakmayı mümkün kılıyor.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun geliştiriciler için üretilmiş versiyonlarının görüldüğü video, Unbox Therapy YouTube kanalı tarafından paylaşıldı. Bu video sayesinde telefonların tasarımlarının detayları görülüyor; ağırlıkları ve boyları öğreniliyor.

Videoda görülen cihazların başlatılabilir bir işletim sistemlerinin olmadığını belirtmek gerekiyor. İlk üretim versiyonlarında yazılım özellikleri ve kamera performansı kararlı olmuyor. Yine de, video ekim ayında tanıtılması beklenen telefonlarla ilgili daha önce görülmeyen detayları gösteriyor.

Başlangıç ekranına göre, Pixel 7’de Samsung tarafından üretilen 8 GB kapasiteli bir RAM mevcut. Telefonun dahili depolama alanı ise 128 GB. Pixel 7 Pro’da ise Micron tarafından üretilen 12 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB depolama alanının olduğu görülüyor.

Pixel 6’dan 10 gram daha hafif olan Pixel 7, tartıda 195 gram çekiyor. 74.9 mm olan genişlik de 73.2 mm’ye iniyor. Değişim çok büyük olmasa da, Pixel 7 cepte daha kolay taşınabilecek bir telefon gibi görünüyor.

Pixel 7 Pro’nun ağırlığı ve genişliği ise selefine çok çok yakın seviyede. Pixel 7 Pro da kamera çıkıntısı dışında çok ince bir cihaz profili çiziyor.

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun pil kapasiteleri belirsizliklerini koruyor. Özellikle Pro modelde büyük bir pil bulunması beklense de, henüz net bir işaret görülmüş değil.

İLGİLİ HABERLER