Teknoloji

Fitbit Wear OS işletim sistemli saatinde kare tasarımdan vazgeçmeyecek

fitbit wear os

Son birkaç aydır etrafta dolaşan dedikodu ve sızıntılar Fitbit’in yeni cihazlar çıkarmaya hazırlandığını gösteriyor. Bu ürünlerden birisinin de Wear OS işletim sistemli bir akıllı saat olması bekleniyor. Fitbit WearOS işletim sistemli akıllı saatinde de şimdiye kadarki tasarım tercihlerinden çok uzaklaşmayacak gibi görünüyor.

Fitbit’in bu tercihinin işaretleri Google Play Hizmetleri için hazırlanan beta sürümünde görüldü. Burada yer alan görseller, Fitbit’in yeni saatinde de Versa seriside olduğu gibi kare tasarımı seçeceğinin ipucunu veriyor.

Söz konusu görsel, saatin Google Pay ile ödeme yapmak için kullanılabileceğini ortaya koyuyor. Fitbit’in mevcut saatleri Fitbit Pay ile geliyor. Fitbit Pay’in kapsama alanının Google Pay’e göre daha limitli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

fitbit wear osFitbit Wear OS işletim sistemli yeni akıllı saati hakkında henüz resmi bir bilgi verilmiş değil. Ancak yapılan hazırlıklar, Fitbit’in Google’ın giyilebilir ürün planlarında hâlâ önemli bir yerde olduğunu göstermesi açısından önem taşıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER