Teknoloji

Google Pixel 4A fiyatı hakkında en açık sızıntı

google pixel 4a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter’ın güvenilir sızıntı kaynaklarından olan Evan Blass, çok yakında tanıtılması beklenen Google Pixel 4A için hazırlanmış reklam panosu taslağının görüntülerini paylaştı. Bu sayede telefonun yurt dışı fiyatı da ortaya çıktı. 399 dolarlık fiyatıyla 4A, geçen yıl çıkan Pixel 3A ile aynı başlangıç fiyatına sahip olacak.

Bu, hafta boyunca karşımıza çıkan üçüncü Pixel 4A sızıntısı oldu. Dün bir YouTube kanalı olan TechnoLike Plus, orta segmentte yer alması beklenen cihazın detaylı bir ön inceleme videosunu yayınlamıştı. Bu sayede cihazın neler sunacağını görmüştük. Şimdiye kadar gördüğümüz, telefonun 3.5mm kulaklık jakı taşıyacağı, arkasında parmak izi sensörünün bulunacağı ve delikli selfie kamera taşıyacağı şeklinde. Ayrıca arkada kare şekilli kamera modülü bulunacak.

En azından bir modelde 5.8 inç, 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü ekran olacak. Cihazın Snapdragon 730 işlemci barındıracağı, 6 GB RAM’in bulunacağı da söyleniyor. Bununla birlikte TechnoLike Plus, iki modelin olacağı ve bir tanesinde 4 GB RAM’in yer alacağını öne sürmüştü. Her iki modelde de 64 GB depolama alanı bekleniyor. Daha üst seviyedeki modelde çift SIM kart yuvası da olacak.

Önceki Google cihazlarından, lansman öncesi neredeyse tüm detayları edinmeye alışkınız. Bilmediğimiz tek unsur tanıtım tarihi gibi gibi görünüyor. Geçen yıl Pixel 3A, Google’ın geleneksel geliştirici konferansı I/O 2019’da duyurulmuştu. Ancak I/O 2020, COVID-19 endişesi nedeniyle iptal edilmişti. Bu nedenle Google’ın Pixel 4A tanıtımı için nasıl bir yol izleyeceğini şu an için bilmiyoruz.

İLGİLİ HABERLER